anteplice zaytung haberleri

belki duyuksoozdur: zaytung deyn bi habar sitesi var ( www.zaytung.com ) beyle uydurma habarlar yapiylar, amma yeen gomik oluy.. yanı güldürüken düşündürüy de..
deymkine, biz de beyle habarlar yapsak hayle olur ola?

misal..

-sosyete pazarına en yakın mesafeye cip parketme yarışmasında 3 kilometre ile birinci olan antep arvadından samimi açıklama: "esas da cibi garajdan heç çıharmasak eyiydi.."

-oğlunun ygs antep birincisi olduğunu öğrenen anneden ilk tepki: "beiyg!".

-torununun mümbülü tarafından ısırılan dede, yoğun bakımda.. yapılan incelemeler sonucu torununun mümbülünde köpekbalığına benzer bir hayvanın yaşadığı tespit edildi..

-arığa su geleneçe, gurbaanın gözü berelmedi..

*
ygs'ye üçüncü girişinde açık öğretim fakültesini kazanan gencin annesi: "benim oolum ahıllı..."
-nihayet 12 yılda sürücü belgesi almayı başaran garagabirli hayce deeze "azara bazara nazar edenin gözleri bozara"diyerek bu üsdün başarısına göz deymesin dey 3 deaafa takdıya vurup,bi dafa da gıçını gaşıdı

-seb günü sabahden açık arasadan törenlerle yola çıhgan 60 lık hökkeş ammi,ahad günü aaşama dorgu galaaltına vararak böyyük bi başarıya imza atdı.bu başarısını her sabaeh pendir ekmek yimiye borçlu oldoonu sööliyen hökkeş ammi "insan oolu ganadsız guş..dün nerdeydiiiig böön nere geldig? dedi
-istanbul da yemek proğramına katılan antepli firdövs hanım yarışmacılara zor anlar yaşattı....
dün akşam katıldıgı programda edirneli yarışmacıya ''yavaş sen yavaş'' diyerek çıkışan firdövs hanım izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi.programda sonra yaptıgı acıklamada ise şunları söyledi;
--utanma galmayık ki kimsede bacım,baa kameralar yokken ''sizin oralardan eşkiliufak köfte çorbasını yaptım,ayçiçek yağı koydum ama eminim ki begeneceksiniz'' diy@r,geçen heftayı düşünüyde beni kercediy belledim bende,anam yemegde urğumuza goymaz mı,kaynar sular döküldü başımdan aşşağ.bende muhaat olamadım ağzıma yavaş sen yavaş dedim.yaw etti bir deel iki deel,hem dötü başı açık giyiniy,hemde biznen ugraşiy...
sert uslubunun gelecek yarışmalardada devam edeceğini belirten firdövs hanım,bu konuyu herifinede söylediğini belirtip tüm yetkililerden şimdiden özürdiledi...yapılan açıklamaları iç işleri bakanlığıda onayladı.
antebin en bi örnek sanayicileri bi ilke daha imza attılar ve dünyaya örnek oldular.
yahında atasözü gerçek olucu ve antepde osuruknan tiyyare ve cet uçaaa boyanıcı.
türk dil gurumunun tertipledei geleneksel "gar üsdüne südükle isim yazma "yarışmasında antebimizi başarıynan temsil eden hökkeş böyüknacar birinci olmasına raaemen en deyme hattadlara daş çıgharırcasına yazdıı "osuran göte arpa çöree mahana"atasözünün son kelimesi olan "mahana"nın türk dil gurumunun sözlöönde yer almaması nedeniyle sözlükde yer almıyan anlamsız kelime gullandıı mahanasıynan disgalifye edilereg haggı yinilmişdir.hökkeş böyüknacar "beyler mahana kelimesinin sizin sözlööngüzde yer almaması benim deel sizin suçunguz.bide gosgoca dil gurumu oluconguz.ayip ayip..bari eşgiliufaksözlee bahgın heç bişey bilmeyseez.cahallıında bu gaderine eyvallah "dedi
kalan son otibise de binmeyip reyal dan çıksorutaca yüreyen memik usta :

- biz yangış iş dudduk.
kendisine 8 aydır kutu gönderilmeyen antepli öğrenci intihar girişiminde bulundu
pamukkale üniversitesi (paü) dün, m.s'nin (22) intihar girişimiyle sarsıldı. tıp fakültesi binasının 14. katına çıkan genç, "salçalar artı yimee renk vermey, su kimi aley. ben de dolabı açıp balcan, biber dolması yimeg isdeym. ben de içli küfde, lahmacun isdeym. yazın sovanlı lahmacun istedim, sasır dey göndermediler. gış oldu gene göndermediler. ben de sabahden otogara gedip de gutu alma zevki yaşamag isdeym. iki sohum küfde yoğruym deym, burdahı simitler de zerre gader, dakkasında ölüy. yeter artı, çog yıprandım, yaşamag isdemeym ben" şeklinde feryat etmeye başladı. yoldan geçen başka bir antepli öğrencinin olaya müdahale etmesiyle, polislerin susamlı simitle ikna etmeye çalıştığı gencin, simitten kastının "köftelik bulgur" olduğu anlaşıldı. ben turizm firmasının sponsorluğuyla kendisine kutu gönderileceği vaat edilen genç, uzun uğraşlar sonucunda intihar girişiminden vazgeçti.
pırasa yimeenin antep mutbaana usul usul yerleşmiye başlaması üzerine şiseder (şiveydiz sevenler derneği) bir açıglama yaparag böyüyen tehlikiye diggat çekdi.
neen bizim gül kimi şiveydizimize gıran mı girdikine elin pırasasına tamah ediysiniz? diyen dernek başganı hasanhösün samsak uşaklarımızın gursaana beyle bizden olmıyan şeyler sogharak onların aazının dadını bozmayn . bu antep mutbaana sovanlı laehmacından soona yapılan en böyüg hayınlıgdır dedi.
eli götünde harfiyat çalışmalarını izleyip yorum yaparken inme inen b.t. hastaneye el arabasıyla getirildi. sağ eli yukarda sol eli götünün üzerinde kas katı kesilen b.t. hiç bir araca sığmadı. yetkililer b.t. 'nin inşaatı eleştirecek bişey bulamadığı için inme indiği belirtildi.
çok bilmiş yeni gelin gocası sabah evden çıharken acı aşaama dolma bişir dedii için ve de hayatında da heç dolma yapmadı için üst gattaki eltisine gidip dolmaya ne goyucum diye sordu. bööük elti ne dediyse hee biliym o gonuydu deyinci eltinin depesi atdı son olarak da bi avuç da tezzek gonuydu dedi gelin ona da hee biliym deyip eve gelip dolmey yapdı aşşam gişisi geldi sufraya oturup bi gözel dolmayı yiidi soona bi argı saplanınca börgüne bu dolma anamın yapdıına heç benzemiy ne goydun deyinçi olanlar oldu. gocası yeni gelini sovan takdasıynan dövmeye kalktı sesi duyan st gattaki abiynen yenge zor yetiştiler....
artan et fiyatları yüzüne aile başına düşen lahmacun sayısının kelle başı ikiye inmesi halkın kasapla fırınla ilişiğini kesti."la yorum zatı artı az yiyk fırına gasaba ne luzum var şo restorana söyleyek de getirsin." anlayışına gapılan halk firin ve gasapları iflasın eşiğine getirdi.perişan fırın ve gasaplar gaziantep olay tv röportajında şunlara deyindi;
-halkın bu anlayışına ne deysiz?
-usda içimizden atın itin bokunu yisinler demek geliy amma lakin bes yimesinler.neden deyseez restoranlar hallik etinin arasına angus eti garıştırıy.allah esirgeye deli dana ehtimali yüksek...
gaziantebdeee ollaaay!40 yıllık hallik yetiştiricisi s.g asri mezarlığın altındaki mağaralarda angusnan antep halliğini çiftleştirirken yakalandı.çiftleşsinler dey hayvanlara afedersin terbiyesiz film izleten s.g sorgusunda filmleri tedarik ettiği yerin sorulması üzerine yanan belediye tarafındaki 2000 kişilik ahlaksız film şebekesini de ortaya çıghardı.hayvanları neden çiftleştirmek istediği sorusuna s.g şu cevabı verdi:
-usda ecnebi memleketten geliy angus, eti muaazzam fazla oluymuş ey antep hallğinin de dadını siz biliysiz neden olmasın dedim ben baa.
"bohuynan gülle oynuyan antep uşaa mağarabaşında utuzdu.."
"burger king de trıble whopper yiyen cigerci mustafa ahali tarafından yuhalandı"
"feneri iki bir yenen gaziantepspor teknik direktörü tolunay kafkas; "başarımızın sırrı yideemiz bæklavalardadır" dedi."
"allebende akıntıya kapılarak sürüklenen panama bandıralı yük gemisi büyük korku yaşattı, ahalinin " dayım beyle oluy glavuz gaptan yok! nedeecemizi bilemeyk şaşdık galdık" demeleri böök şehir belediyesini harekete geçirdi "
"şehreküstülüler asım güzel bey aracılığıyla şehirnen barıştılar"
antepli mucid faik usta petrol kullanmadan yürüyen araç icad ettiğini duyurdu.icadını basına tanıtan faik usta trafikten çekilmiş bir murat taksinin önüne yaptığı çeki okuna beygir bağlayarak imal ettiği araçla otomobilde gitmenin rahatlığından ödün vermeden, sıfıra yakın maaliyetle ulaşımı sağlamanın yolunu buldum dedi.beygirmobil dediği araçların seri üretimi için patent enstitüsüne ve sanayi ticaret bakanlığına başvurduğunu açıklayan faik ustanın esnaf arkadaşları”fayık ilkoghulu bitiremeden 4 den ayrıldı ama gafası çalışmadıından deel faghırlıkdan.aha bu piroceynen naaeden aghıllı oldounu ispad eddi,gendiynen gurur duyuyk “dedi.faik usta hali vakti yerinde olan kişiler için iki beygirli spor modellerini ve bir çift eşşek tarafından çekilecek olan ve zor arazi koşulları için 4x4 statüsünde diğer modelleride yakında piyasaya çıkaracağını ekleyerek” samancı heyriynen de ortaglaşa yakıt ikmal istosunları açıcık ,hem yerli yakıt olan saman ve otu deyerlediricik,hem de hava kirlileini önleycik ,beygir boghu ve osuruu zaten doğal artık oldoundan etirafa zeral vermez”dedi.
torununun ayağına kablo ile elektrik vererek komaya sokan canavar nine olayda herhangi bir kötü niyetinin olmadığını tamamen torununun iyiliği için bu hareketi yaptığını söyledi.yazıcıkda oturan baani nine olayı soruşturan savcıya verdiği ifadede”gadasını aldım aaşam torunum zekine ,nişannısı hökkeşden ayrılacağını söyledi.neen gızım dedim.böyügana alatirik alameym bu iş olmeycak dedi.ben de maasimin alatirik gıtlıından başı bozulmasın dey gece yughusundeyken davıl fırının gablosu soyuluk fişini alatiree daghıp ayaının ucuna deydirdim,bir nene torununun başının bozulmasını isder mi heç?onun aaız dadı için herbişeyi gözümgapalı yaparım.torunuma canım feda”dedi
haylen gaba seerinin balcan ilcesinin ileymin köwünde daewe cihti.daewayi ciharan girmizi biberdi.daewe sonucu iki girmizi uc yesil olmak gaydiynan bes biber,8 tene patlamaya hazir dari,üc tene uzun namli pirasa ele gecirildi.bu daewe sonucunda ileyman köwünün mikdari pertuhul göz altina alindi.
nasa uzay istasyonundan houstondaki merkeze gönderilen rapor ve görüntülerde türkiyenin gırmızımtrak bi renge büründüğü ve güneydoğu kesiminde sebebi belirlenemiyen yoğun sis ve duman ile menşei tam olarak anlaşılamayan ama burun direklerini felç eden kokuların taa uzay istasyonunun havalandırma sistemine girdiğini rapor edilmiş ve sebebi araştırılmıya başlanmış:))))astronot john wayne yimek haplarıyla idare eden bazı personelin midelerine aşırı salgıdan dolayı kramp girdiğini bazılarının da umsuruk olarak bi yerlerinin şişmesi sebebiyle astronot elbisesinin içinde rahat edemediklerini söyledi.
overlokçu anonsları merkezi sisteme bağlanıyor
gün içindeki planlarını, periyodik olarak dolaşan overlokçunun anonslarına bağlı olarak yapan vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla, gaziantep büyükşehir belediyesi tarafından önemli bir projeye başlanıyor. proje, overlokçu anonslarının tek merkezden yayınlanmasını sağlayacak bir sistemi kapsıyor. alışverişe gitmeleri, uyanma vaktini, yemek vaktini, overlok anonsu ile gaziantep çapında senkronlaştırmayı hedefleyen yetkililer, özellikle üniversite öğrencilerinin uyanma aracı olarak overlok anonsunu sıklıkla kullandığını; anonsların merkezi hale getirilmesi takdirde büyük bir iş kazancının olacağını savunuyor. proje, taksi zili olan direklerinin 3. metresine overlokçu megafonu bağlanmasıyla gerçekleştirilecek. megafon dizilimi konusunda ise overlokçunun güzergahı esas alınacak. hesaplamalara göre, gaziantep çapında 398 kw/h enerji tasarrufu sağlayacak projenin kapsadığı mahalleler şunlar:
- alleben
- değirmiçem
- kavaklık
- sarıgüllük
- gazi
- emek
- ibrahimli
- binevler
- güneykent
- karataş
kurban dolandırıcılığı yeni boyutlar kazandı
bayramın 1.günü bayram namazından sonra bazı semtlerde dolandırıcıların vatandaşlarını kurbanlarını dalavere ile aldıkları öğrenildi.kurban bayramında kurban kesmeden kendisi dolandırıcılara kurban olan ibraam çavış "nerden bilek 3 tane eyi geyimli cahal pikaplan geldiler ve ellerindeki yazıyı gösderdiler.yazıda "antep halliğinin arefe günü alınan bir kararla ab kültür ve tabiat varlıklarını koruma kurulu tarafından nesli yok olma tehlikesi riski olan endemik türler listesine alındığından kesimi yasaklandığını, vatandaşların mağdur olmaması için elinde hallik olanların kurbanlıkları brüt 40 kilo gelecek dana payı ile değiştirilerek hem azalan bu kıymetli hayvan cinsinin varlığı korunacak hem de vatandaşa daha bol ve sağlıklı et yeme imkanı yaradılacak "yazıydı.bizde "eyi ozaman 20 kilo hallik eti yerine 40 kiloluk dana eti fena sayılmaz hatta garpız gibi gara etlen bi de çiyküfde bile yaparıg dedik.tesellüm kadını möhürledim ve teslim eddim.meersem dolandırıcılarmış ganı içine aghasıcalar "baazlarında gala da yiyemiyeler işallah "dedi.nuripazarbaşında da memik usda kapısına gelen benzer şekildeki kişiler tarafından”ammi senin hallik araefeden önceki gün davar bazarında bi daaevıya garışmış.çıghan bazarlık gavgasında birine tos atarak yaralamış.savcılıgdan ifaadıya çaardılar.acı bi solug ifadasını versingde eyle kesersiiyz,savcı bey begley biz gidek yarım saaed sona getirirk deyip alıp götürmek suretiyle dolandırılmışdır.
  • /
  • 3
izmir escort gaziantep escort kayseri escort maltepe escort denizli escort bursa escort gaziantep escort mecidiyeköy escort beylikdüzü escort marmaris escort beylikdüzü escort esenyurt escort beşiktaş escort bodrum escort sakarya escort